Sähkösopimus Kuopio

Onko asuinpaikkasi Kuopio ja tavoitteena löytää halpa sähkösopimus? Edullinen sähkön hinta löytyy kilpailuttamalla, mikä onnistuu hetkessä täällä.

Asuinpaikastasi riippumatta voit valita sähkösopimuksen mistä tahansa kotimaisesta sähköyhtiöstä. Edullisin sähkösopimus löytyy vertailemalla hintoja ja hyödyntämällä edullisimman tarjouksen.

Vertaile sähkösopimukset ja säästä!

SUOSITTELEMME

7,99 c/kWh

+3,99 €/kk

✔️Nopeasti voimaan ✔️Kulutusvaikutus ✔️Vakautta 24kk

Sähkönsiirto ja sähkösopimukset: Kuopio

Alueellasi on aina vain yksi sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta. Sähkönmyyntisopimuksen eli tuttavallisemmin sähkösopimuksen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

SähkönsiirtoyhtiösiSavon Voima Verkko Oy, Kuopion Sähköverkko Oy
Sähkösopimuksen myyjäKilpailutettavissa ✅

Top 3 halvin sähkösopimus Kuopio

SopimusHinta
1. Fortum - Duo 24kk7.99 c/kWh + 3.99 €/kk (kulutusvaikutus)
2. Hehku Energia - Hehku Kiinteä 24kk8.49 c/kWh + 0 €/kk
3. Vihreä Älyenergia - Väen Vankka 12kk8.74 c/kWh + 0 €/kk

Tietoa Kuopiosta

Kuopio on Kallaveden rannalla sijaitseva Pohjois-Savon maakuntakeskus. Kuopion asukasluku nousi vuonna 2023 yli 124 000 asukkaan, mikä tekee siitä Suomen kahdeksanneksi suurimman kaupungin.

Kaupunki ja sen lähiympäristö tarjoavat runsaasti nähtävää ja aktiviteetteja matkailijoille, mikä tekee Kuopiosta suositun matkailukaupungin. Puijon torni, Tahko ja Kallaveden aktiviteetit houkuttelevat kaupunkiin matkailijoita ympäri vuoden.

Keskustassa sijaitseva kauppahalli on avattu jo vuonna 1902, ja se kuuluu kaupungin vanhimpien rakennusten joukkoon. Kauppahallissa on useita pieniä lähiruokaan erikoistuneita kauppoja ja ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisia herkkuja.

Miltä sähköyhtiöiltä voi ottaa sähkösopimuksen Kuopiossa?

Sähkösopimuksen voi ottaa miltä tahansa yhtiöltä Suomessa – ainoastaan sähkönsiirto tulee omalta paikalliselta sähköverkkoyhtiöltä. Kun asuinpaikkana on Kuopio, sähkönsiirtoyhtiö on Savon Voima Verkko Oy tai Kuopion Energian tytäryhtiö Kuopion Sähköverkko Oy.

Koska sähköenergian voi ostaa haluamaltaan yhtiöltä, sähkön kilpailutus voidaan tehdä useiden eri sähköyhtiöiden välillä. Esimerkiksi Fortum, Helen, Oomi ja Vattenfall tarjoavat sähkösopimuksia Kuopion alueelle.

Paikalliset sähköyhtiöt tarjoavat edullisia sähkösopimuksia valtakunnallisesti toimivan Väreen kautta. Väre on vuonna 2018 perustettu sähkönmyyntiyhtiö, jonka taustalta löytyvät Savon Voima Oyj, Alva-yhtiöt Oy, Kuopion Energia Oy ja Lappeenrannan Energia Oy. Myöhemmin mukaan liittyi myös Kymenlaakson Sähkö Oy.Halvin sähkösopimus löytyy, kun etsii omia tarpeita parhaiten vastaavan sopimuksen. Pörssisähkö voi olla paras valinta tarkalle sähkön käyttäjälle, kun taas kiinteä sähkösopimus tuo vakautta ja ennustettavuutta sähkölaskuun

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen Kuopiossa säästät rahaa

Sähkön kilpailutus kannattaa, koska siten voi säästää sähkölaskussa. Kilpailuttaminen sivuillamme on helppoa ja nopeaa, joten halpa sähkösopimus löytyy hetkessä.

Sähkön hinta muodostuu perusmaksusta ja sähköenergian hinnasta, jotka molemmat vaihtelevat eri sähköyhtiöiden välillä. Jos sähköä käytetään paljon, kannattaa vertailussa huomioida erityisesti sähkön kWh hinta, joka vaikuttaa eniten sähkölaskun suuruuteen. 

Vain vähän sähköä käyttävä voi hyötyä perusmaksujen vertailusta ja tarjouksista, joissa on mahdollista saada sähkösopimus ilman perusmaksua. Kun itselleen paras sopimus on pörssisähkö, vertaillaan eri sähköyhtiöiden veloittamia marginaaleja.

Sähkösopimuksen kilpailutus kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta käytössä on jatkuvasti paras mahdollinen hinta.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras sähkösopimus Kuopiossa?

Paras sähkösopimus riippuu aina omasta sähkönkäytöstä ja siitä, kuinka paljon on valmis seuraamaan sähkön hintoja ja optimoimaan kulutusta. Sopimustyypistä riippumatta sähkön kilpailuttaminen mahdollistaa edullisimman sopimuksen löytämisen, joka tuo säästöä joka kuukausi.

Mitkä sähköyhtiöt palvelevat Kuopiossa?

Sähkön siirto on aina paikallisen sähköverkkoyhtiön käsissä, mutta sähköenergian voi ostaa miltä tahansa yhtiöltä. Suurin osa kotimaisista sähköyhtiöistä toimii koko maassa, joten sähkösopimuksen voi ottaa sieltä, mistä sen saa edullisimmalla hinnalla.

Scroll to Top