Sähkösopimus Kouvola

Onko tavoitteenasi löytää mahdollisimman halpa sähkösopimus ja asuinkaupunkisi on Kouvola? Vertailemalla sopimuksia ja kilpailuttamalla sähköyhtiöt löydät helposti edullisen sähkösopimuksen. 

Halvin sähkösopimus löytyy tutkimalla eri vaihtoehtoja ja selvittämällä, mikä sähkösopimus on sopivin omaan kotiin. Sähkösopimusten vertailu vie vain hetken, mutta tuo säästöä joka kuukausi.

SUOSITTELEMME

7,99 c/kWh

+3,99 €/kk

✔️Nopeasti voimaan ✔️Kulutusvaikutus ✔️Vakautta 24kk

Sähkönsiirto ja sähkösopimukset: Kouvola

Alueellasi on aina vain yksi sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta. Sähkönmyyntisopimuksen eli tuttavallisemmin sähkösopimuksen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

SähkönsiirtoyhtiösiKSS Verkko
Sähkösopimuksen myyjäKilpailutettavissa ✅

Top 3 halvin sähkösopimus Kouvola

SopimusHinta
1. Fortum - Duo 24kk7.99 c/kWh + 3.99 €/kk (kulutusvaikutus)
2. Hehku Energia - Hehku Kiinteä 24kk8.49 c/kWh + 0 €/kk
3. Vihreä Älyenergia - Väen Vankka 12kk8.74 c/kWh + 0 €/kk

Tietoa Kouvolasta

Kouvola on Kymenlaaksossa sijaitseva kaupunki, jossa asuu noin 80 000 asukasta. Asukasluvultaan Kouvola on Suomen 11. suurin kaupunki.

Kouvola tunnetaan muun muassa puunjalostuksesta, logistiikasta ja matkailusta. Kouvolassa on useita museoita, gallerioita ja teattereita, joiden tarjonnasta tullaan nauttimaan myös muualta Suomesta.

Kun vierailee Kouvolassa, kannattaa matkaohjelmaan ottaa mukaan ainakin Verlan puuhiomo ja pahvitehdas. Se sijaitsee vain 30 kilometrin päässä Kouvolan keskustasta ja on yksi Suomen seitsemästä Unescon maailmanperintökohteesta. 

Mitä sähköyhtiöltä sopimuksen voi ottaa Kouvolassa?

Sähkön hintaan kuuluu erikseen sähkönsiirto ja sähköenergia. Sähkönsiirtoa ei voi valita, vaan se määräytyy oman asuinpaikan mukaan. 

Kouvolan alueella sähkönsiirrosta huolehtivat KSS Verkko, Kymenlaakson Sähköverkko ja Järvi-Suomen Energia. Riippuu kotiosoitteesta, mikä näistä kolmesta yhtiöstä hoitaa sähkönsiirron.

Sähkösopimus sähköenergian osalta voidaan kuitenkin sopia vapaasti. Kouvolan seudun paikallinen sähköyhtiö on KSS Energia, jonka historia ulottuu jo useamman vuosikymmenen taakse. 

Se tarjoaa edelleen edullisia sähkösopimuksia sekä Kouvolan seudulle että muualle Suomeen. KSS Energialla on myös omaa sähköntuotantoa, ja se panostaa erityisesti uusiutuvaan sähköntuotantoon.Kouvolassa sähkösopimuksen voi tehdä useiden kuitenkin myös muiden kansallisesti toimivien sähköyhtiöiden kanssa. Valtakunnallisia sähkönmyyjiä ovat esimerkiksi Oomi, Hehku ja Nordic Green Energy.

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen Kouvolassa säästät rahaa

Kattava sähkösopimuksen kilpailutus auttaa löytämään edullisen sähkötarjouksen hetkessä. Sähkösopimusten vertailu säästää rahaa, kun käytössä on mahdollisimman halpa sähkön hinta. 

Sähkösopimuksia vertaillessa on hyvä kiinnittää huomiota myös sopimustyyppiin. Jos omaa kulutusta on mahdollista ajoittaa, voi pörssisähkö tulla muita sopimuksia edullisemmaksi. Mikäli oma käyttö ajoittuu vuorokauden hintavimmille tunneille, voi kiinteähintainen sopimus olla parempi vaihtoehto.

Kiinteähintainen sopimus voi olla määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva. Määräaikainen sopimus lukitsee tietyn hinnan käyttöön koko ajaksi sitoen sekä kuluttajaa että sähköyhtiötä. 

Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voi vaihtaa aina, kun löytyy edullisempi sähkötarjous. Myös sähköyhtiö voi kuitenkin päivittää hintaa tietyn ilmoitusajan puitteissa.

Paras sähkösopimus löytyy, kun vertailee eri sopimustyypit ja sähköyhtiöt. Vertailun kautta löytää itselleen edullisimman sähkösopimuksen, joka tuo säästöä sähkölaskuun.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras sähkösopimus Kouvolassa?

Paras sähkösopimus Kouvolassa riippuu siitä, minkälainen sähkönkäyttäjä itse on. Sopimuksia vertaillessa huomioidaan sopimustyypit, sähkön hinta ja perusmaksut. Vertailu on nopeaa, minkä jälkeen käytössä on halvin sähkön hinta.

Mitkä sähköyhtiöt palvelevat Kouvolassa?

Kouvolan paikallinen sähköyhtiö on KSS Energia, joka tarjoaa edullisia sopimuksia Kouvolaan ja muualle Suomeen. Vertailuun kannattaa ottaa mukaan myös muut valtakunnallisesti toimivat sähköyhtiöt, koska kattava vertailu varmistaa sähkösopimuksen parhaaseen hintaan.

Scroll to Top