Sähkösopimus Kotka

Kun asuinpaikkakuntana on Kotka, löytyy edullisin sähkösopimus helposti vertailemalla sähköyhtiöt. 

Paikallisten sähköyhtiöiden lisäksi vertailuun kannattaa ottaa koko Suomessa toimivat yhtiöt, jotta kilpailutus on mahdollisimman kattava. Näin löytyy paras sopimustyyppi ja halpa sähkön hinta, joka tuo mahdollisimman suuren säästön.

Vertaile kaikki sähkösopimukset Kotkassa ja säästä sähkölaskussa!

SUOSITTELEMME

7,99 c/kWh

+3,99 €/kk

✔️Nopeasti voimaan ✔️Kulutusvaikutus ✔️Vakautta 24kk

Sähkönsiirto ja sähkösopimukset: Kotka

Alueellasi on aina vain yksi sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta. Sähkönmyyntisopimuksen eli tuttavallisemmin sähkösopimuksen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

SähkönsiirtoyhtiösiKotkan Energiaverkot Oy, Kymenlaakson Sähköverkko Oy
Sähkösopimuksen myyjäKilpailutettavissa ✅

Top 3 halvin sähkösopimus Kotka

SopimusHinta
1. Fortum - Duo 24kk7.99 c/kWh + 3.99 €/kk (kulutusvaikutus)
2. Hehku Energia - Hehku Kiinteä 24kk8.49 c/kWh + 0 €/kk
3. Vihreä Älyenergia - Väen Vankka 12kk8.74 c/kWh + 0 €/kk

Tietoa Kotkasta

Kotka on Etelä-Suomessa, Kymenlaakson maakunnassa sijaitseva kaupunki, jossa asuu noin 51 000 asukasta. 

Kotka on merkittävä satamakaupunki, joka on tunnettu muun muassa Maretarium-akvaariosta ja Merikeskus Vellamosta. Jälkimmäisessä voi tutustua Suomen saariston elämään ja kalastukseen sekä vierailla museolaivoissa.

Kotkan kaupungissa on edustettuna monipuolisesti erilaisia teollisuudenaloja. Se on tunnettu esimerkiksi puunjalostuksesta, metalliteollisuudesta ja elintarviketeollisuudesta.

Miltä sähköyhtiöiltä voi ottaa sopimuksen Kotkassa?

Kotkassa sähkösopimuksen voi ottaa monelta eri sähköyhtiöltä. Sähkönsiirto tapahtuu aina paikallisen verkkoyhtiön toimesta, joka ovat Kotkassa omasta kotiosoitteesta riippuen Kotkan Energiaverkot Oy tai Kymenlaakson Sähköverkko Oy.

Sähkösopimuksia vertaillessa verrataan sähköenergian hintaa, joka voidaan ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä. Kotkan seudun paikallisiin sähköyhtiöihin kuuluu KSS Energia, mutta sen lisäksi kilpailutukseen kannattaa ottaa mukaan kattavasti koko maassa toimivat yhtiöt.Valtakunnallisesti suuria sähkönmyyjiä ovat esimerkiksi Aalto Energia, Fortum ja Hehku. Nämä kaikki tarjoavat kiinteähintaisten sopimusten lisäksi pörssisähköä, joka sopii tarkalle, sähkön hintoja seuraavalle kuluttajalle.

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen Kotkassa säästät rahaa

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen vie vain hetken, mutta tuo suuren hyödyn. Rahaa säästyy, kun vertailee eri yhtiöiden sähkötarjouksia ja valitsee niiden joukosta itselle parhaiten sopivan.

Eri sähköyhtiöiden ja -sopimusten vertailu käy helposti netissä siihen erikoistuneilla sivustoilla. Löydät kaikki hinnat ja tarjoukset samalta sivulta, ja voit verrata niitä edullisimman löytämiseksi.

Vain vähän sähköä käyttävä voi hyötyä tarjouksista, jotka mahdollistavat sähkösopimuksen ilman perusmaksua. Jos sähköä kuluu paljon, on sähkön kWh hinta tärkeämpi vertailussa.

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras sähkösopimus Kotkassa?

Paras sähkösopimus löytyy vertailemalla. Kun vertailee sähköyhtiöiden lisäksi erilaiset sopimustyypit, löytyy halpa sähkön hinta hetkessä.

Mitkä sähköyhtiöt palvelevat Kotkassa?

Sähkösopimus Kotkaan voidaan ottaa paikallisten sähköyhtiöiden lisäksi useista koko maassa toimivista sähköyhtiöistä. Ennen sopimuksen valintaa kannattaakin tehdä kattava hintavertailu ja valita se sopimus, joka tulee omassa käytössä kaikkein edullisimmaksi.

Scroll to Top