Sähkösopimus Hämeenlinna

Onko kotikaupunkisi Hämeenlinna ja etsinnässä mahdollisimman halpa sähkösopimus? Edullisin sähkösopimus löytyy vertailemalla eri vaihtoehtoja ja selvittämällä, mikä niistä on sopivin omaan talouteen.

Tee kauttamme kattava kilpailutus ja löydä edullinen sähkösopimus. Sähkösopimusten vertailu vie vain hetken, mutta tuo ison säästön. 

SUOSITTELEMME

7,99 c/kWh

+3,99 €/kk

✔️Nopeasti voimaan ✔️Kulutusvaikutus ✔️Vakautta 24kk

Sähkönsiirto ja sähkösopimukset: Hämeenlinna

Alueellasi on aina vain yksi sähköverkkoyhtiö, joka vastaa sähkönsiirrosta. Sähkönmyyntisopimuksen eli tuttavallisemmin sähkösopimuksen voit kuitenkin tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa.

SähkönsiirtoyhtiösiElenia
Sähkösopimuksen myyjäKilpailutettavissa ✅

Top 3 halvin sähkösopimus Hämeenlinna

SopimusHinta
1. Fortum - Duo 24kk7.99 c/kWh + 3.99 €/kk (kulutusvaikutus)
2. Hehku Energia - Hehku Kiinteä 24kk8.49 c/kWh + 0 €/kk
3. Vihreä Älyenergia - Väen Vankka 12kk8.74 c/kWh + 0 €/kk

Tietoa Hämeenlinna

Hämeenlinna sijaitsee Kanta-Hämeen maakunnassa noin 100 kilometrin päässä Helsingistä. Se on lähes 68 000 asukkaallaan maakunnan toiseksi suurin kaupunki. 

Hämeenlinna on merkittävä kulttuurin, historian ja liiketoiminnan keskus, jossa sijaitsee myös yksi Suomen keskiaikaisista valtakunnanlinnoista. Se on myös noussut useana vuotena yhdeksi parhaimmista kaupungeista lapsiperheille.

Miltä sähköyhtiöiltä sopimuksen voi ottaa Hämeenlinnassa?

Hämeenlinnan alueen sähkönjakelusta huolehtii Elenia, joten sopimus sähkönsiirrosta tehdään aina Elenian kanssa. Sähköenergian voi kuitenkin ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä, eivätkä kaupungin rajat aiheuta sille rajoitteita.

Kaikki suuret sähköyhtiöt toimivat koko Suomessa, joten sähkösopimus Hämeenlinnaan voidaan solmia esimerkiksi Fortum, Vattenfall, Hehku tai KSS Energia -yhtiöiden kanssa. Kattava sähkösopimuksen kilpailuttaminen eri sähköyhtiöiden välillä takaa sen, että vertailun kautta löytyy halvin sähkön hinta.

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen Hämeenlinnassa säästät rahaa

Sähkön kilpailutus kannattaa aina, koska sen kautta voi säästää joka kuukausi. Erityisesti sähkölämmitteisessä asunnossa halvin sähkötarjous voi tuoda merkittävän säästön, mutta myös pienemmässä kerrostaloasunnossa kilpailuttaminen voi tuoda säästöä.

Kun sähkön kulutus on vähäistä, voi sähkösopimus ilman perusmaksua olla kannattavin vaihtoehto. 

Enemmän sähkö käyttävän kannattaa kiinnittää enemmän huomiota sähkön hintaan ja vertailla pörssisähkö sekä erilaiset kiinteähintaiset sopimukset. Näistä toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus voidaan vaihtaa milloin vain, kun taas määräaikainen sopimus sitoo molempia osapuolia.

Kattava sähkövertailu auttaa löytämään parhaan hinnan ja välttämään kohtuuttoman suuret sähkölaskut. Kilpailuta sähköyhtiöt kauttamme ja löydä edullinen sähkösopimus!

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras sähkösopimus Hämeenlinnassa?

Paras sähkösopimus on aina se, mikä tulee omassa käytössä kaikkein edullisimmaksi. Aktiivinen, sähkön hintoja seuraava kuluttaja hyötyy pörssisähköstä, kun taas vakautta hakevalle sähkönkäyttäjälle parempi vaihtoehto voi olla kiinteähintainen sähkösopimus.
Hyödynnä kattava vertailumme ja arvioi sähkölaskun suuruus eri sopimustyypeissä. Näin löydät itsellesi edullisimman sopimuksen ja säästät.

Mitkä sähköyhtiöt palvelevat Hämeenlinnassa?

Hämeenlinnassa ei ole paikallista sähköyhtiötä, mutta sen asukkailla on silti valtavasti vaihtoehtoja sähköyhtiön suhteen. Kilpailukykyisiä sopimuksia tarjoavat esimerkiksi Aalto Energia, Oomi, Fortum ja Helen. 
Löydät vertailustamme kattavasti Hämeenlinnassa toimivat sähköyhtiöt, ja voit vertailla eri sopimustyypit edullisimman löytämiseksi.

Scroll to Top