Sähkösopimus ja kotivakuutus yhdessä

Sähkösopimus ja kotivakuutus on mahdollista hankkia myös yhteispakettina. Vertaa täällä parhaat tarjoukset sähköstä ja vakuutuksista yhdessä.

Sähkö ja kotivakuutus pakettina

Fortum logo

Alk. 78,43 €/kk

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähköä voit nykyään ostaa miltä tahansa sähköyhtiöltä. Kilpailuta sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Sähkösopimus ja kotivakuutus pakettina – näin se onnistuu

Perinteisesti sähkösopimus ja kotivakuutus ovat olleet kaksi täysin toisistaan irrallista sopimusta. Nykyään vaihtoehtona on kuitenkin myös kotivakuutuksen hankkiminen suoraan sähköyhtiön kautta.

Jos haluat napata muuttosähkön yhteydessä matkaan myös helpon kotivakuutuksen, onnistuu se helpoiten Fortumin kautta.

Fortumin sähkö- ja kotivakuutuspaketti on suunnattu kerrostaloasujille. Sopimus pohjautuu Fortumin Vakio -sähkösopimukseen, ja siihen liitettävään kotivakuutussopimukseen, johon on tarjolla useampi vaihtoehto.

Fortumin Vakio-sähkösopimus:

Fortum logo

Fortum Vakio S

Määräaika: Voimassa toistaiseksi
Tuotantotapa: CO2-vapaa sähkö

Kiinteä pakettihinta esim. yksiöön tai pieneen kaksioon

maks. 2000kWh/vuosi

Lisätietoa

Fortum Vakio S on sähkösopimus kiinteällä kuukausihinnalla. S-kokoinen pakettisopimus sopii yksiöön tai pieneen kaksioon, jossa sähkönkulutus on maksimissaan 2 000 kilowattituntia vuodessa.

Valinnaiset lisäpalvelut:

  • 100 % uusiutuvaa energiaa – 4,35 €/kk
  • Aurinkovalinta – 5,77 €/kk
  • Maksuturvavakuutus – 5,90 €/kk

Arvonlisäveroa 10 %. Nousee 24 prosenttiin 30.4.2023.

  • Sopimus: Toistaiseksi voimassa oleva
  • Sähkön tuotantotapa: CO2-vapaa sähkö
  • Sähkötyyppi: Pakettisähkö
  • Laskutus: 4 tai 6 laskua vuodessa

Katso Fortum Vakion tuotesivu tästä.

Fortum Vakio -sähkösopimuksen päälle kotivakuutuksen saa halvimmillaan reilun kympin lisähintaan. Voit valita kotivakuutuksen mukaan tilausta tehdessäsi.

Näin tilaat sopimukset samaan pakettiin:

1. Valitse sähkösopimus

Fortumilta voit napata erilaisia pakettisopimuksia sähkön käytön mukaan. Vakio S, Vakio M ja Vakio L ovat kaikki eri kokoisiin asuntoihin ja talouksiin sopivia.

2. Valitse mukaan kotivakuutus

Kotivakuutuksistakin on tarjolla erilaisia paketteja. Osa kattaa laajemmin kodin vahinkoja kuin toiset – varmista, että sinulla on tarpeeksi laaja paketti.

3. Saat sopimukset yhdelle laskulle

Sähkösopimus ja kotivakuutus ovat erillisiä sopimuksia, mutta pääset maksamaan niitä yhdellä laskulla. Voit halutessasi irtisanoa vain yksittäisen sopimuksen.

Kannattaako kotivakuutus ja sähkösopimus ottaa yhdessä?

Kotivakuutus ja sähkösopimus eivät tavallisesti kuulu millään tapaa samaan pakettiin. Voisiko näiden kahden sopimuksen yhdistämisestä samaan kuitenkin olla oikeasti jotain hyötyä?

Fakta on, että rahallisesti kotivakuutuksen ja sähkösopimuksen komboaminen samaan on harvoin edullisin ratkaisu. Sen sijaan halvimmalla pääsee, kun kilpailuttaa sähkösopimuksen erikseen ja kotivakuutuksen erikseen.

Kotivakuutuksen ja sähkösopimuksen ottaminen yhdessä tekee hommasta kuitenkin huomattavasti yksinkertaisempaa. Jos tarvitset sähkösopimusta muuton yhteydessä, voi samaan pakettiin otettava kotivakuutus olla kätevä vaihtoehto. Näin sinulla on yksi välivaihe vähemmän mietittävänä.

Sähkösopimus ja kotivakuutus opiskelijalle

Opiskelijan kannattaa olla tarkkana erilaisten sähkösopimustarjousten kanssa. Usein pakettitarjoukset ovat käteviä, mutta niiden todellinen hinta saattaa olla kalliimpi.

Jos kuitenkin haluat hoitaa kaiken kerralla, voi pakettidiili olla kätevä vaihtoehto. Varmista vain, että tutustut tarkoin sopimuksen ehtoihin ja varmistat, mitä kaikkea esimerkiksi kotivakuutus kattaa.

Tutustu myös opiskelijan sähkösopimuksiin sekä kerrostaloasunnon sähkösopimuksen valintaan sivullamme. Yksittäin otettuna ne voivat olla halvempia.

Usein kysytyt kysymykset

Scroll to Top