<- Takaisin vertailuun

KSS Energia – Vartti

Tilaa sopimus tähän hintaan suoraan täältä!

Huom, jos kulutuksesi on yli 5 000 kWh vuodessa, tutustu KSS Vartti Plus -tuotteeseen.

KSS Energia logo

KSS Energia Oy

  • Ei määräaikaisuutta
  • 4 kertaa vuodessa vaihtuva hinta
  • Hinta tiedossa etukäteen

Sähkön hinta8,48 c/kWh (30.9. asti 11,40c/kWh)
Perusmaksu4,39 €/kk
MääräaikaToistaiseksi voimassa oleva
HinnoittelutapaYleissähkö
TuotantotapaSekasähkö

Hinnat sisältävät ALV 24 %.

HUOM! Tämä sopimus on tarkoitettu vain kohteisiin, joissa sähkön vuosikulutus on alle 5 000 kWh. Energianhinta voimassa 1.10.-31.12.2023. KSS Vartti sähkösopimuksen hinta muodostuu neljännesvuosittain muuttavasta KSS Vartti -arvosta (snt/kWh), Fingridin volyymimaksusta ja sopimuskohtaisesta marginaalista (snt/kWh) sekä kiinteästä perusmaksusta.

Miksi tilata kauttamme?

  • Teet tilauksen helposti samalta istumalta tästä
  • Autamme mahdollisissa ongelmatilanteissa
  • Hyödynnät mahdollisen kampanjahinnoittelun

KSS Vartti tarjoaa ajankohtaisen mutta ennakoidun hinnan

KSS Vartti on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jonka hinta päivittyy neljännesvuosittain markkinatilanteen mukaan. Nykyinen hinta on voimassa 1.10.23-31.12.23. Energian hinta 30.9. asti 11,40c/kWh.

Tämä sopimus sopii sinulle, joka et halua koko ajan seurata sähkön tuntihintoja, mutta haluat markkinatilanteeseen pohjaavan hinnan ja toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen.

Hinnan muodostuminen

KSS Vartti sähkösopimuksen hinta muodostuu neljännesvuosittain muuttavasta KSS Vartti -arvosta (snt/kWh), Fingridin volyymimaksusta ja sopimuskohtaisesta marginaalista (snt/kWh) sekä kiinteästä perusmaksusta.

KSS  Vartti -arvo ilmoitetaan aina maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun 15. päivä tai edellinen arkipäivä ja arvo lasketaan ilmoituspäivää edeltävän arkipäivän päätöshinnan mukaisesti.

KSS Vartti -arvo määritetään kvartaaleittain seuraavan kaavan mukaisesti: ENOQx-yy + SYHELQx-yy + käsittelykulu 0,50 snt/kWh. Kaavassa ENOQx-yy on tulevan kvartaalin Nasdaq kvartaalijohdannaisen päätöshinta (closing price) ja SYHELQx-yy on tulevan kvartaalin Nasdaq aluehintaerotuotteen kvartaalijohdannaisen päätöshinta (closing price), KSS Vartti -arvoon lisätään arvonlisävero.


Tilaa tästä

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Scroll to Top