<- Takaisin vertailuun

KSS Energia – Vartti

Tilaa sopimus tähän hintaan suoraan täältä!

Huom, jos kulutuksesi on yli 5 000 kWh vuodessa, tutustu KSS Vartti Plus -tuotteeseen.

KSS Energia logo

KSS Energia Oy

  • Ei määräaikaisuutta
  • 4 kertaa vuodessa vaihtuva hinta
  • Hinta tiedossa etukäteen

Sähkön hinta13,10 c/kWh
Perusmaksu4,39 €/kk
MääräaikaToistaiseksi voimassa oleva
HinnoittelutapaYleissähkö
TuotantotapaSekasähkö

Hinnat sisältävät ALV 24 %.

HUOM! Tämä sopimus on tarkoitettu vain kohteisiin, joissa sähkön vuosikulutus on alle 5 000 kWh. Energianhinta voimassa 1.1.-31.3.2024. KSS Vartti sähkösopimuksen hinta muodostuu neljännesvuosittain muuttavasta KSS Vartti -arvosta (snt/kWh), Fingridin volyymimaksusta (0,19snt/kWh) ja sopimuskohtaisesta marginaalista (snt/kWh) sekä kiinteästä perusmaksusta.

Miksi tilata kauttamme?

  • Teet tilauksen helposti samalta istumalta tästä
  • Autamme mahdollisissa ongelmatilanteissa
  • Hyödynnät mahdollisen kampanjahinnoittelun

KSS Vartti tarjoaa ajankohtaisen mutta ennakoidun hinnan

KSS Vartti on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jonka hinta päivittyy neljännesvuosittain markkinatilanteen mukaan. Nykyinen hinta on voimassa 1.1.24-31.3.24.

Tämä sopimus sopii sinulle, joka et halua koko ajan seurata sähkön tuntihintoja, mutta haluat markkinatilanteeseen pohjaavan hinnan ja toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen.

Hinnan muodostuminen

KSS Vartti -sähkösopimuksen hinta pitää sisällään neljännesvuosittain muuttavan KSS Vartti -arvon (1.1.2024 alkaen 10,51 c/kWh) ja sopimuskohtaisen marginaalin (2,41 snt/kWh), Fingrid volyymimaksun (0,19 snt/kWh) sis.alv. 24 %. Hintaan lisätään kuukausittain perusmaksu 4,39 €/kk (alv. 24 %).

KSS  Vartti -arvo ilmoitetaan aina maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun 15. päivä tai edellinen arkipäivä ja arvo lasketaan ilmoituspäivää edeltävän arkipäivän päätöshinnan mukaisesti.

KSS Vartti -arvo määritetään kvartaaleittain seuraavan kaavan mukaisesti: ENOQx-yy + SYHELQx-yy + käsittelykulu 0,50 snt/kWh. Kaavassa ENOQx-yy on tulevan kvartaalin Nasdaq kvartaalijohdannaisen päätöshinta (closing price) ja SYHELQx-yy on tulevan kvartaalin Nasdaq aluehintaerotuotteen kvartaalijohdannaisen päätöshinta (closing price), KSS Vartti -arvoon lisätään arvonlisävero.


Tilaa tästä

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Scroll to Top