<- Takaisin vertailuun

KSS Energia – Vartti Plus

Tilaa sopimus tähän hintaan suoraan täältä!

Huom, jos kulutuksesi on alle 5 000 kWh vuodessa, tutustu KSS Vartti -tuotteeseen.

KSS Energia logo

KSS Energia Oy

  • Ei määräaikaisuutta
  • 4 kertaa vuodessa vaihtuva hinta
  • Hinta tiedossa etukäteen

Sähkön hinta9,10 c/kWh (30.9. asti 12,02c/kWh.)
Perusmaksu4,39 €/kk
MääräaikaToistaiseksi voimassa oleva
HinnoittelutapaYleissähkö
TuotantotapaSekasähkö

Hinnat sisältävät ALV 24 %.

HUOM. Tämä sopimus on tarkoitettu kohteisiin, joissa vuosikulutus on yli 5 000 kWh. Energianhinta voimassa 1.10-31.12.2023. KSS Vartti Plus sähkösopimuksen hinta muodostuu neljännesvuosittain muuttavasta KSS Vartti -arvosta (snt/kWh), Fingridin volyymimaksusta ja sopimuskohtaisesta marginaalista (snt/kWh) sekä kiinteästä perusmaksusta.

Vartti Plus tarjoaa ajankohtaisen mutta ennakoidun hinnan

KSS Vartti Plus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jonka hinta päivittyy neljännesvuosittain markkinatilanteen mukaan. Nykyinen hinta on voimassa 1.10.2023-31.12.2023.

Tämä sopimus sopii sinulle, joka et halua koko ajan seurata sähkön tuntihintoja, mutta haluat markkinatilanteeseen pohjaavan hinnan ja toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen.

Hinnan muodostuminen

KSS Vartti sähkösopimuksen hinta muodostuu neljännesvuosittain muuttavasta KSS Vartti -arvosta (snt/kWh), Fingridin volyymimaksusta ja sopimuskohtaisesta marginaalista (snt/kWh) sekä kiinteästä perusmaksusta.

KSS  Vartti -arvo ilmoitetaan aina maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun 15. päivä tai edellinen arkipäivä ja arvo lasketaan ilmoituspäivää edeltävän arkipäivän päätöshinnan mukaisesti.

KSS Vartti -arvo määritetään kvartaaleittain seuraavan kaavan mukaisesti: ENOQx-yy + SYHELQx-yy + käsittelykulu 0,50 snt/kWh. Kaavassa ENOQx-yy on tulevan kvartaalin Nasdaq kvartaalijohdannaisen päätöshinta (closing price) ja SYHELQx-yy on tulevan kvartaalin Nasdaq aluehintaerotuotteen kvartaalijohdannaisen päätöshinta (closing price), KSS Vartti -arvoon lisätään arvonlisävero.


Tilaa tästä

Kilpailuta sähköyhtiöt

Sähkön hinnoissa on paljon eroja. Kilpailuta tästä sopimuksesi löytääksesi halvimman vaihtoehdon!

Scroll to Top