KSS Energia – KSS Fiksuvalinta 24kk

Energian hinta: 7,80 c/kWh -/+ käyttövaikutus
Perusmaksu: 4,39 €/kk
Määräaika: 24kk määräaikainen
Hinnoittelutapa: Yleissähkö -/+ pörssisähköön perustuva käyttövaikutus
Tuotantotapa: Sekasähkö

Hyvä tietää

  • Tilauksella on 14 päivän peruutusoikeus
  • Käyttöpaikan mahdollinen aiempi sopimus puretaan puolestasi
  • Jos sinulla on nyt määräaikainen sopimus, uusi voi alkaa sen päätyttyä
  • Tämä sopimus on tilattavissa kaikkialle Suomeen
Vaihe 1 / 3
Seuraavaksi: Tunnistautuminen

KSS Fiksuvalinta 24kk

KSS Fiksuvalinta 24kk on kahden vuoden  määräaikainen sähkösopimus kohteisiin, joissa vuosikulutus jää alle 5000 kWh/vuosi. Vuosiraja 5000 kWh jaetaan tasan jokaiselle kuukaudelle, jolloin kuukausirajaksi tulee 417 kWh. Jos sähköä kuluukin tätä enemmän, maksat ylimenevästä osuudesta pörssisähkön keskihinnan ja siihen lisättävän marginaalin.

Lisäksi energian hintaan lisätään tai siitä vähennetään käyttövaikutuksen määrä. Käyttövaikutuksen määrä riippuu siitä, mihin aikaan kulutat sähköä. Keskimäärin käyttövaikutus vaihtelee -3 ja +3 snt/kWh:n välillä.

Käyttövaikutus lasketaan jokaiselle kuukaudelle erikseen. Se syntyy, kun yleistä pörssisähkön kuukauden keskihintaa verrataan sinun omaan sähkönkäytön kuukauden keskihintaan (lasketaan pörssisähköhinnoista). Näiden lukujen erotus on käyttövaikutuksen määrä. Mikäli oma keskihintasi on pienempi kuin pörssisähkön keskihinta, energian hintasi alenee. Jos keskihintasi on suurempi kuin pörssisähkön keskihinta, energian hintasi nousee.

KSS Fiksuvalinta on mahdollista valita kohteisiin, joissa sähkön vuosikulutus on enintään 5 000 kWh vuodessa.

Näin käyttövaikutus toimii

Käyttövaikutuksen määrä riippuu siitä, mihin aikaan kulutat sähköä. Keskimäärin käyttövaikutus voi vaihdella -3 ja +3 snt/kWh välillä.

Hintaa alentavan vaikutuksen saat, kun:

  • Vähennät sähkön käyttöä kalliina sähkön hetkinä, kuten aamupäivisin ja iltaisin.
  • Keskität käyttöä halvempiin sähkötunteihin, kuten yöhön ja viikonloppuihin.

Käyttövaikutus lasketaan aina sähköpörssin tuntihinnoista. Omaa kulutusprofiiliasi verrataan kuukauden keskimääräiseen pörssisähkön hintaan.
Voit siis hyödyntää sähkön pörssihinnan vaihtelut hyväksesi, mutta perushintasi ei nouse, vaikka pörssisähkön yleinen hintataso nousisi.

Muutakin® sovellus

Lataa ilmainen Muutakin® sovellus ja seuraa sähkönkäyttöäsi helposti! Tee sovelluksessa datahub-valtuutus, ja näet miten KSS Valinta tuote sopii juuri sinun käyttötarpeisiisi. Lue lisää aiheesta https://www.kssenergia.fi/muutakin

Vaihe 1 / 3
Seuraavaksi: Tunnistautuminen
Scroll to Top